Specialistische schoonmaakdiensten

Specialistische schoonmaakdiensten.

 

Bij Schoonstad kunt u ook terecht voor een aantal zeer specialistische schoonmaakdiensten.

Stoomreiniging

Reinigen met stoom wordt nog relatief weinig gedaan, maar is hygiënischer dan schoonmaken met reinigingsmiddelen. De hoge temperatuur verwijdert bacteriën, schimmels en andere ongewenste micro-organismen zonder al teveel moeite. Bij schoonmaak met schoonmaakmiddelen blijven altijd nog resten achter waar vuil zich aan hecht. Met stoomreiniging doet dit probleem zich niet voor. Hierdoor blijft alles langer schoon. Bij stoomreiniging zijn objecten onmiddellijk droog en vetvrij. Het is een ideale manier om bijvoorbeeld vochtgevoelige apparatuur schoon te maken.
Bij het schoonmaken van sanitaire ruimtes maken wij ook gebruik van stoomreiniging. Door de hoge temperatuur worden alle micro-organismen gedood. Zo blijven ruimtes blijvend frisser ruiken. Stoomreiniging kan ook een uitkomst zijn om geurproblemen die door een riool veroorzaakt worden voorgoed te laten verdwijnen.

 

Dieptereiniging keuken 

Het reguliere dagelijkse onderhoud van uw keuken is niet voldoende voor optimale hygiëne. Vuil, vet en stof op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals in, onder en achter keukenapparatuur, wordt vaak niet bereikt.
Voor een optimale hygiëne is, in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak, een periodieke dieptereiniging noodzakelijk. Tijdens deze periodieke dieptereiniging demonteren en reinigen wij uw keukenapparatuur zodat deze weer vrij is van opgehoopte vervuiling. Als het nodig is voeren wij ook een desinfectie behandeling uit.

Waarom dieptereiniging van de keuken?

  • Gezonder werk- en leefklimaat door optimale hygiëne
  • Goede aanvulling op het HACCP-plan
  • Verhoging brandveiligheid
  • Productiever keukenpersoneel
  • Langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur
  • Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
  • Ongedierte preventie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zodat u weet waar u aan toe bent.