Uitblinken in kwaliteit

Bij Schoonstad staat kwaliteit voorop! Kwaliteit als het resultaat van onze minutieuze aandacht voor details, die opgeteld een groot verschil maken. Ons oog voor detail gaat nooit ten koste van onze aandacht voor het geheel. Sterker nog, dat houden we daardoor juist altijd haarscherp op het netvlies.

      ✓ Compleet pakket aan schoonmaakservices 

      ✓ Betrouwbare en snelle service

      ✓ 100+ klanten gingen je al voor

      ✓ Professioneel schoonmaakbedrijf

Bekijk onze diensten

Offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

oog voor detail

Onze kwaliteit is natuurlijk geborgd in protocollen en in procedures. Maar meer nog ligt ze besloten in de vakkundigheid en de gedrevenheid van onze schoonmaakmedewerkers. Een vakkundigheid die verkregen is door opleiding, ervaring en een gedrevenheid die het gevolg is van het plezier dat onze schoonmakers in hun werk hebben en de waardering die ze daarvoor krijgen. Onze geleverde kwaliteit kent haast geen plafond. Uw schoonmaakbudget waarschijnlijk wel. Daarom streven wij naar een optimale balans in prijs en kwaliteit. Het reduceren van uw schoonmaakkosten is een kunst die wij meester zijn, zonder te beknibbelen op kwaliteit. Nooit. Daardoor bieden wij een hogere kwaliteit dan onze concurrenten voor dezelfde prijs.

Onze kwaliteit waarborgen wij door:

  • Kwaliteitsmetingen
  • Service en feedback

Corporate Maatschappelijk verantwoord ondernemen is Schoonstad

In de schoonmaakdienstverlening draait het om de mensen die de diensten verlenen. Daarom zijn goed werkgeverschap, diversiteit en arbeidsparticipatie belangrijk. Doordat onze mensen vaak moeten reizen, is ook logistiek en mobiliteit een belangrijk thema voor Schoonstad. En daar valt veel te winnen. Door het verminderen van kilometers, een efficiënte rittenplanning en het gebruik van duurzame vervoersmiddelen, worden niet alleen kosten bespaard maar vermindert ook de negatieve invloed van o.a. luchtvervuiling op het milieu. Ook door producten duurzaam in te kopen, geven wij invulling aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Winst voor mens en milieu
Door steeds weer op zoek te gaan naar innovaties en efficiency in onze werkzaamheden besparen wij op onnodige kosten. Dit is winstgevend voor mens en milieu en zorgt voor meer gezondheid en meer veiligheid op het werk. Minder uitval en betere werkresultaten zijn een direct gevolg. Ook op het gebied van logistiek en mobiliteit is een dubbele winst te halen; winst voor het milieu en voor het bedrijf.
Ecologisch schoonmaken
Schoonmaken met ecologische schoonmaakproducten is een milieuvriendelijke en professionele werkwijze die zorgt voor een veilige en hygiënische werkomgeving voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Daarmee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor nu en in de toekomst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zodat u weet waar u aan toe bent.