De heldere werkwijze van Schoonstad

We zijn een dynamisch bedrijf met veel ervaring. Veel van onze vakkundige medewerkers zijn al lange tijd actief in de schoonmaakbranche. Schoonstad staat voor helder.

Kwaliteit
Bij Schoonstad staat kwaliteit voorop! Kwaliteit als het resultaat van onze minutieuze aandacht voor details, die opgeteld een groot verschil maken.
Oog voor detail
Ons oog voor detail gaat nooit ten koste van onze aandacht voor het geheel. Sterker nog, dat houden we daardoor juist altijd haarscherp op het netvlies.
Prijs kwaliteit
Onze geleverde kwaliteit kent haast geen plafond. Uw schoonmaakbudget waarschijnlijk wel. Daarom streven wij naar een optimale balans in prijs en kwaliteit.
Service en feedback
Onze kwaliteit is natuurlijk geborgd in protocollen en in procedures maar komt vooral door de vakkundig- en de gedrevenheid van onze schoonmaakmedewerkers.

Wij zijn al sinds 1996 werkzaam in de schoonmaakbranche.

Eerst deden we dat onder de naam van Terlaak Cleaning, tegenwoordig doen we dat als Schoonstad. Onze schoonmaakexperts staan voor u klaar. Samen vormen zij een team van ervaren en gemotiveerde vakspecialisten die u graag helpen bij schoonmaakglasbewassingvloeronderhoudafvalmanagement of meer specialistische diensten zoals stoom- of dieptereiniging van uw keuken.

Wij staan in Steenbergen en Etten-Leur dagelijks voor u klaar om al uw schoonmaakwerkzaamheden aan te pakken. Onze persoonlijke en professionele aanpak zal u ook zeker aanspreken.. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Schoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Specialistische diensten
  • Afvalmanagement
  • Smart cleaning

Geïnteresseerd in onze diensten?