Maatschappelijk verantwoord ondernemen is Schoonstad

In de schoonmaakdienstverlening draait het om de mensen die de diensten verlenen. Daarom zijn goed werkgeverschap, diversiteit en arbeidsparticipatie belangrijk. Doordat onze mensen vaak moeten reizen, is ook logistiek en mobiliteit een belangrijk thema voor Schoonstad. En daar valt veel te winnen. Door het verminderen van kilometers, een efficiënte rittenplanning en het gebruik van duurzame vervoersmiddelen, worden niet alleen kosten bespaard maar vermindert ook de negatieve invloed van o.a. luchtvervuiling op het milieu. Ook door producten duurzaam in te kopen, geven wij invulling aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ecologisch schoonmaken

Schoonmaken met ecologische schoonmaakproducten is een milieuvriendelijke en professionele werkwijze die zorgt voor een veilige en hygiënische werkomgeving voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Daarmee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor nu en in de toekomst.

Winst voor mens en milieu

Door steeds weer op zoek te gaan naar innovaties en efficiency in onze werkzaamheden besparen wij op onnodige kosten. Dit is winstgevend voor mens en milieu en zorgt voor meer gezondheid en meer veiligheid op het werk. Minder uitval en betere werkresultaten zijn een direct gevolg. Ook op het gebied van logistiek en mobiliteit is een dubbele winst te halen; winst voor het milieu en voor het bedrijf.